2009. február 10., kedd

Pár dolog

Mivel Miki a legtöbb dolgot leírta, nem ismétlem meg, csak pár dolog, hogy azért én is írjak valamit. :)
Hilo-n vagyunk éppen, Big Island-en. Annyi eső esik, mint az állat. Már kezd demoralizáló lenni, dehát ez kell, hogy burjánzzanak az esőerdők :) Mindenesetre akármilyen szép itt, ha a sziget ezen a részén kéne élnem, lehet felkötném magam. A sziget másik fele egyébként tiszta sivatag (az összes csapadék ezen az oldalon esik le, mivel középen 4000m magas vulkánok vannak). Ma valószínűleg elnézünk arra az oldalra, mert elég volt már ennyi eső :)
Hawaii egyébként eddig teccik (bármilyen meglepő), bár a lávafolyás témája nekem kicsit csalódás volt, hiába láttunk kitörést, az elmondások alapján kissé mást vártam.
A Mauna Kea-s hóvihar elég durva volt, de ez az alacsony légnyomásos oxigénhiány duma vagy csak kamu (a visitor center marketing szövege, hogy mindenki álljon meg fél órára, és vásároljon :) ), vagy mi vagyunk nagyon kemények, mert nekünk semmilyen problémánk nem volt. Se légszomj, se fejfájás, semmi.
Ma este megyünk át Maui-ra (ha minden jól megy vacsorázunk a Hyatt-ben :) ). Hogy mikor lesz legközelebb netünk, az még kérdéses, de azért nézegessétek a blogot rendszeresen, mert offline módon írjuk ám a bejegyzéseket, és valamikor biztos kaptok az arcotokba jó sokat :)

4 megjegyzés:

  1. Igen, esik az eső, de legalább nem vízszintesen, mint anno Vietnámban :)
    Ha már Vietnám: a hotel melletti hatalmas fát Richard "I'm not a crook" Nixon elnöknek ajánlották, van is róla kis plakett.

    VálaszTörlés
  2. Altalaban nem olvasom el ki irta a bejegyzeseket, csak a vegen, de ennek mar az elso sorai utan meg tudtam allapitani az elkovetot, mert olyan orokke elegedetlenkedo Cssz-es:) A kepek gyonyoruek, a leirasok fantasztikusak, van kaland dogivel, johet meg amikor csak lehet:)Cssz hogy van az hogy a tobbiek leirasa sokkal jobban meggyoz arrol, hogy Hawaii megsem kommersz?:)

    VálaszTörlés
  3. Örömmel veszem tudomásul, hogy távollétemben sem marad Miki negatív hullámok nélkül. Kösz Norbi! Hawaii tényleg gáz! Ne hagyd magad meggyőzni, holmi surf-özéssel, vagy tengerparttal, vagy kalandokkal! Costa Rica RULEZ!

    VálaszTörlés
  4. Ahogy elolvastam,h Hilo, beugrott, h honnan is rémlik, utána néztem, és valóban. Tanultuk anno amerikai civilizáción, hogy ez az USA southernmost city-je, for your information.

    VálaszTörlés