2009. február 3., kedd

Nyunyi - Csiki

Azt igértem, hogy leírom, hogy mit csináltunk Nyunyiban, de inkább feltöltöttem egy tonna fotót, a fotókhoz rövid magyarázatot, abból kiderül. itt van mégegyszer a link.
Inkább úgy csinálok, mintha valakit érdekelne, hogy mi van velünk (aminek az ellentéte persze a kommentek számából egyértelműen bizonyosságot nyert), és válaszolok a megmaradt kérdésekre:
1. Igen, ismét egy álom teljesült Attila segítségével: Bronxban is voltunk. Mondjuk ahol kiszálltunk a kocsiból, az már lehet hogy Harlem volt :) de kellően félelmetes. Tényleg. Nagyon, nagyon félelmetes! Persze a nagyrésze nem, csak néhány ge-ósabb rész. Voltunk már Gaál Norbival Harlemhez közel, de az lóginga gunga ahhoz képest!! A tesók ülnek az utcán sötétben, minden iszonyú lerohadt, égigérő házak, akkorák mint egy komplett magyar lakótelep, korom feketék. Elképesztő nyomasztó. Na, a lényeg a lényeg, életközeli élmény volt.
2. Semmi különöset; most épp a szobámban ülök, eszem a rákos-csilimet (vagy Baja vagy mi?), nézem a TV-t: épp a Nicole Kidman-es film megy, amiben sok az UFO, és a feka néni nagyon sírva rohan az utcán - na az nagyon vicces, és Dorisz jóvoltából ti is láthatjátok: http://www.youtube.com/watch?v=f2Ox-BJJxnA továbbá az a jelenet is fent van, amikor Nikol bedühödik, és a gyerek feje koppan :) http://www.youtube.com/watch?v=o5SOFWCd4KI mindegy, aki nem látta, úgyse fogja értékelni.
3. Hát azért, mert rájöttem, hogy majdnem 24 órája (!!) nem költöttünk pénzt, úgyhogy végelgyengülés-közeli fáradtságomat félretéve megyünk inni.
4. Majdnem olyan mint rég. A Q Centert felújították, nagyon zsír szobák vannak lapos tv-vel, meg kevés hellyel. Mondjuk a folyósokon ugyanaz a szag, úgyhogy vissza tudja idézni a régebbi hangulatokat. Hálistennek sajnos.
5. Olyan mint szokott lenni, vegyes: egyik szemem sír (uncsi néha eléggé), másik nevet (néha érdekes), de mind a kettő lecsukódik gyakran. Egy helyben kell ülni néha 2-2,5 órát is, pedig még 2 perc is sok nekem. De túlélem, remélem.
6. Jó volt, félig volt csak foglalt gép, gyönyörű idő, sok szép videófelvétel sok szép városról. Ráadásul a pilóta külön odajött hozzám indulás előtt hogy hova üljek ha jó kilátást akarok. Mert ugye együtt néztük a SB elejét. Mert haverok vagyunk.
Ráadásul bemondta az eredményt mindig, ha történt valami érdekes :) Köcsög vasgyúrók!
7. Igen, hízom, mint a koca. Te sem vagy tökéletes!!
8. Háát, a kedvencem a rántott csirke, de igazából mindenevő vagyok!

2 megjegyzés:

  1. Gnörp. Bronx nagykirály lehetett.

    VálaszTörlés
  2. mikike, ha nagyon nem tudsz költekezni, hát, csak gondolj rám! én pl. örülnék egy cuki rövidujjú vagy ujjatlan pólónak, ami leér a derekamig, és mondjuk fehér, és van rajta vmi minta. ennyi. kösziiiiiii!

    VálaszTörlés