2009. február 7., szombat

Aloha O'ahu

Megérkeztünk O'ahu-ra ügyesen, egészen pontosan a fővárosban, Honoluluban, annak is a Waikikinek nevezett negyedében egy Hostelben (fotót lásd legalul) "lakunk". Azért idézőjelben, mert megérkeztünk 1-kor, sétáltunk fél 4-ig, és aztán 10-kor le is lépünk. Én meg a kettő között sem alszom, hanem inkább kimegyek szörfözni, reggel 6-tól már lehet deszkát bérelni.
Márk készített egy csomó fotót, úgyhogy most azokat prezentálom (érdemes összehasonlítani a a néhány órával korábbi havas képekkel :)

Kahanamoku herceg szobra a parton. Ő híres valamilyen szörfös dologról, amit a szobor is finoman érzékeltet, de pontosabb információnk nincs most:


Waikiki Beach reggel 3-kor:


Norbi a Oldschool szigor nagymestere:


Márk ördögvillázik, szójáték most nem jut eszembe, hálistennek sajnos:


Waimiki:


Ez egy makkfa:


Waikiki horroros, szellemes (az óceán színe a lényeg):


Hoff elbújt:


Hold on!:


Ez itt a szállás bejárata - 4 fős szobában vagyunk, volt egy kivarrt kopasz lakótársunk, aki viszont lelépett éjjel 3-kor, amíg mi az esti romantikus sétánkat töltöttük a parton :) Úgyhogy most egyedül vagyunk, és van wifi, mindezt fejenként 27 dóráért! :)


Hát egyelőre ennyi, a többi fotó majd megy föl pikázára.
Kellemes szombat délutáni henyélést kívánunk minden kedves olvasónknak!
Aloha

2 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok a csípőfogós szlovák Csillákkal a Hostelben... a kigyúrt kopasz nem véletlenül lépett le sztem... megy értesíteni a főnököt a friss húsról... :D

    Melyik pikázán lehet megnézni a többi képet?

    VálaszTörlés
  2. picasaweb.com/brusyka de még csak nyunyi van fönt

    VálaszTörlés