2009. február 13., péntek

Maui Surf & Adventure

A mai nap sokkal jobb volt, mint a tegnapi. Persze ha a sátán végighúzott volna hassal egy óriási sajtreszelőn ma, akkor is jobb lett volna, mint a tegnapi :)
Szóval reggel kimentünk a partra, én szörföztem 2,5 órát, ami nagyon jól ment. Igazából sokkal jobban, mint eddig valaha. Szinte minden hullámot sikerült elkapnom. Kívülálló még azt is hihette volna, hogy tudok szörfözni egy kicsit. Meg persze rommá égtem, püspöklila vagyok, mint a kálium-permanganát.
Utána Márk elment helikopterezni, amit nem ír meg, mert egy lusta básztárd! Mi viszont nem mentünk, mert úgy állapítottuk meg, hogy túl sokba kerül, és nincs annyi pénzük. Bizony-bizony, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor hoztam ilyen döntést :) Dehát ez van, öregszem.
Mi viszont elmentünk bálnát nézni, ami meglepően érdekes volt. Láttunk sok bálnát, anyát meg a borját, meg az udvarlót, meg a kihívót, meg delfineket is, akik csak hobbiból odajöttek a hajóhoz. Aranyosak voltak. Már-már majdnem teki-aranyosságúak. Tényleg: Iván, etesd meg a tekit, mert éhenhal!
Ja, és a nap végére a boogie-boardom is meglett az autókölcsönző talált tárgyak osztályán. Juhuuuu!
Ja, és most épp Surf Nazi-t iszunk, és legnagyobb meglepetésünkre nagyon finom!
Kép nincs, lusta vagyok mint a kálium-permanganát!

4 megjegyzés:

  1. Lustaság jóság
    Bálnát mi is láttunk, TC féle Island Hoppers legjobb volt, 1000 méteres vízesés, felhők, völgyek. Beszámoló over, látni kell, nem megírni

    VálaszTörlés
  2. Akkor te vagy a püspöklila führer of the beach?

    VálaszTörlés
  3. hmmm, szoval par ora alatt meg lehet tanulni szorfozni ? akkor meg nekes is eselyem lesz ozzi landen egy ket hullamot igazan kielvezni... bizakodo lettem :))

    VálaszTörlés
  4. Te nem vagy eszednél! Amikor San Diegoban egy hetet szoptam a tanulással, akkor te a szemeden ültél?? :)

    VálaszTörlés