2009. február 17., kedd

Blog statisztikák

Néhány érdekes adat a bloggal kapcsolatban.

Összesen 79 poszt született. A legstréberebb szerző Miki volt, 37-et jegyzett, én csak kullogok utána 28 poszttal, Dani és Márk pedig durván lemaradt 6-6 bejegyzéssel. A leglustább Perecz volt (2 poszt), de neki talán elnézhetjük :)

A 79 posztra 111 komment érkezett. Nem a legjobb arány, úgyhogy érezzétek magatokat lebaszva :) A legszorgalmasabb kommentelők Miki és én voltunk 15-15 kommenttel, de ez nyilván nem számít, ezért gratulálunk Mariann-nak a legszorgosabb olvasó címhez 14 hozzászólással, nyereménye egy levehető ajtajú NDK turmixgép. Dobogós még Mesi (9), és Anita (7).

Persze nem csak a kommentelők nézték a blogot, összesen 420-an néztek rá 1731-szer a blogra, 4466 oldalletöltéssel. Egy látogató átlagosan 3:45 percet töltött a blogon, ezek szerint elég hosszú bejegyzéseket sikerült írnunk. :)
A leglátogatottabb nap február 3. volt 99 látogatással. Valaki igazán benézhetett volna még egyszer :) Mindenesetre mintha megsejtettük volna a sok látogatót, mert ezen a napon elég sok bejegyzést is írtunk...

Na érdekesebb dolgok. Termésetesen Magyarországról volt a legtöbb látogatás (1201), második USA lenne (214), de ebből valószínűleg elég sok mi magunk voltunk, ezért diszkvalifikáltam. Így feljött a második helyre Anglia (124), harmadik pedig Írország (45).
A legmesszebbi pont, ahonnan megnézték, Melbourne, de az alábbi térképen látszik, hogy volt látogató a szélrózsa minden irányából :)Egész vicces, hogy a térképről nyomon követhető az Ázsiai kalandorok bolyongása :)
Magyarországon belül egyébként Budapest után Debrecen a második, és Veszprém a harmadik. :) Bár Veszprémet megelőzte a külföldi városok közül London és Dublin (St. Charles-t itt is diszkvalifikáltam).

A refferal site-ok közül a nyertes az Ázsiai kalandorok, köszi Joci.

A legviccesebb téma, hogy milyen keresésekkel találtak rá a blogra különböző keresőkről.
Nyilván a legtöbb a hawaii vs costa rica és hasonló keresések (gondolom sokan nem jegyezték meg pontosan a címet), de rengetegen találtak ide „pro bowl 2009” és hasonló keresésekkel. Kiemelném, hogy google.hu-ról (nem .com) való „pro bowl 2009” kereséssel a 2. találat a blog, csak az NFL hivatalos oldala előzi meg, de megelőzzük pl. az nfl.hu oldalt :) Mivel kerestek többen a „pro bowl 2009 eredmény”-re is, álljon itt az eredmény, hogy aki újra erre keres, megtalálja: az NFC nyert 30-21-re.

Többen találtak ide „costa rica beszámoló” és hasonló keresésekkel, na ők rábasztak :) Javaslom nekik a Perecz féle Lonley Planet könyvet.

Volt aki a „frappáns mozaikszavak” kereséssel talált rá a blogra. Nem tudom mit kereshetett, de ajánlom figyelmébe Frappáns Feri Bácsi történetét, tőle biztos sokat tanulhat. Aki személyesen is felvenné a kapcsolatot vele, megteheti az iwiw-en.

A „hawaii képek”, „new york képekben” és hasonló keresések gazdáit remélem sikerült kiszolgálnunk.

Az egyik legviccesebb keresés, a „norbi arabul leírva”. Hát aki ezt kereste, biztos nem találta meg a választ a blogon, úgyhogy itt van, hátha visszatalál egyszer: يبرن

Volt valaki hülye (már elnézést), aki „légcsavaros szán”-ra keresve talált ide. Gondoltam, hogy keresek egy képet egy légcsavaros szánról, de nem találtam, ezért rajzoltam egyet :)
A leghülyébb kereső azonban erre keresve találta meg a blogot: “24bf0ce1431d1b72081056400389cb6a9696d1fb09063084”. Na ez a következő kérdéseket veti fel bennem:
  • Melyik az a hülye kereső oldal, ami erre a keresésre a blogunkat kiadja?
  • Miért adja ki?
  • És ki az a hülye, aki erre keres?

Aki tudja valamelyik választ, nyugodtan megírhatja.

Végezetül összesen négyen kerestek arra, hogy „zaránd miklós”, hát íme egy kép róla, megérdemli :)
Köszönöm a figyelmet, én végeztem a blogolással egy időre.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a megtisztelő címet, és ezennel akkor szépítek kerek 15-re, már amennyiben a 15 kerek.
    Ezt pedig jóhogy nem érted, cssz:
    24bf0ce1431d1b72081056400389cb6a9696d1fb09063084
    , mivel nyilvánvalóan elírták. A 6-7. karakter nem "ce" hanem "ec". Úgy már mindjárt más lenne azért.

    VálaszTörlés
  2. Dejo,tenyleg le lehet track-elni az azsiaban kalandozokat,amulok es bamulok,de vajon ki az az elvetemult aki Argentinabol talalt ide? Jo volt amugy csak ugy vacsi kozben hatradolni a hatradontos fotelben es egy pohar bor mellett olvasgatni.
    Emeset pedig becsuljetek meg es orizzetek meg szep emleknek,mert nem minden nevrokona hasonloan konnyu eset az biztos:)

    VálaszTörlés