2009. február 10., kedd

Utazás Big Island-re

Tegnap délután felszálltunk a kis gépre, és elindultunk Big Island felé. Ott a kis helyi terminál várójában meghallottam hogy valaki magyarul beszél. Meg is kérdeztem azonnal, hogy honnan jöttek. Az egyik csávó Kaliforniai, a másik Chicago-i. Kerestük a közös pontokat, mire a Chicago-i, Kiss János azt mondta Márknak:- Ismered a Burger Kinget? Na, biztos ettél már Pesten Burger Kingben?- Igen, persze.- Na, azok mind az enyéim. :)
Kiderült hogy a faszi a Hyatt (nem a magyar Hyatt, hanem az egész szállodalánc) főszakácsa, igazgatóhelyettes. Adott nekünk névjegykártyát ügyesen, és a legkünkre kötötte, hogy "ugorjunk be hozzá Mauira a Hyatt-be, csak mondjuk a nevét, mindenki tudni fogja, hogy ki ő", meghív egy vacsorára. Hmmm. Nem gondoltam, hogy ez a mondat egy amerikai játékfilmen kívül bárhol elhangozhat... Az élet elbánt velünk ismét!!!! :) Na majd meglátjuk, szerdán megyünk Mauira.

1 megjegyzés:

  1. Kiss János. :)))
    Egyébként, cssz, most megint jobban belegondolva, akkora csajozós neved van angol nyelvterületen, hogy behalás. 'Hi, I'm KISS. Norbert Kiss, wanna try it?' :))))

    VálaszTörlés