2009. február 10., kedd

Big Island - első nap

A repülő egy kis sugárhajtású volt, nagyon aranyos.


És most először teljesült egyszere az hogy a légikísérő csinos is legyen, és 50 év alatti egyidőben:KÉPTeljesen rákattant Norbira, mindenkit csak úgy tessék-lássék módra átfutott, de Norbinál mindig egy csomó időt el kellett töltenie, hogy minden rendben van-e... :)


Este meg megérkeztünk a Big Island-re, és béreltünk egy igazi jeep-et! :) Az volt a terv, hogy még a sötétben megyünk lávafolyást keresni, de aztán azt mondták, hogy lámpa nélkül életveszélyes, úgyhogy lemondtunk róla. Megszálltunk egy kellemes kis helyen, ahol azt hiszik hogy csak ketten vagyunk, ami egyrészt olcsó, másrészt nagyon vicces kommandózni. A ház a reptér mellett van, egy kis öböl mellett, de nem zavarnak a gépek. Itt megtapasztaltuk, hogy mennyire tud esni itt az eső: nagyon. Lassan elindulunk a Mauna Kea-ra, ami vagy 4200m magas vulkán. Most is borús az idő. Remélem kiderül az idő, mert a jeep cabrio :D

3 megjegyzés:

  1. cséééeeessz, mondd, h bemutatkoztál neki, mondd!!

    VálaszTörlés
  2. Igen, és elkezdett zokogni, hogy miért kell neki visszamennie Honolulura a következő járattal... Fel akart mondani, de ezt a felelősséget mégsem vállalhattam magamra, inkább lebeszéltem róla.

    VálaszTörlés
  3. Ehh... ti férfiak, nektek smafu az igazi romantika! Most sosem fog tudni kiverni a fejéből, ezt jól elintézted...

    VálaszTörlés