2009. január 24., szombat

Surf Nazi

Már csak 4 nap 18 óra van hátra indulásig, azaz már csak 3-at kell aludni (indulás előtt nyilván nem szabad), aztán irány Nyunyi és a Milford Plaza. Ez azt jelenti, hogy indulásig már nem kell több ilyen unalmas bejegyzésre számítani tőlem, hálistennek sajnos. Azonban még van egy bejegyzés, amit Perecznek köszönhettek (Murányi u. 37.), mert ő ajánlotta a témát:

Nnna, a bejegyzés címe. Nyilvánvalóan mindenkinek nyilvánvaló volt eddig is, hogy vannak szörfös nácik, de hogy pontosan mit is jelent a kifejezés, az nyilvánvalóan nem volt nyilvánvaló eddig senkinek. Nyilván. Szóval, ha benne lenne a Révay Nagy Lexikonában, akkor kb ez lenne a szöveg:

1. (fn) Helyi Menő Varázsló Szörfös Arc, aki a betolakodó sárvérű szörfösöktől (túrista, mugli) védi az ő saját törését, partját, often fizikai fenyegetéssel megtámogatva.

2. ~'s must die (film) Azt hiszem, (én, Révay Sámuel, aki írom ezt a lexikont) elég egy idézetet említenem a filmből, akinek felkelti az érdeklődését, az nézze meg: 'Adolf is the leader of the gang. He considers himself the "Führer of the new beach" ' - amúgy a Cannes-i filmfesztiválon mutatták be, a címe miatt volt is rá érdeklődés (IMDB: 3.1)...

A filmet korábban már a nemzet igen népszerű és ismert költője, és könyvkritikusa is a figyelmembe ajánlotta, korábban.

3. ~ drink (koktél) Mint minden jóravaló szörfös koktél, ebben is van kókusz rum, ananász, és Jägermeister :D
Hozzávalók
- 1.0 Splash Pineapple Juice
- 0.5 shot coconut Rum
- 0.75 shot Jagermeister

Egyéb koktélok, amiket tervezünk kipróbálni:
- Hawaiian surfer
- Surfer on Acid
- Naked surfer
- Surfing naked on Acid
- Mexican surfer
- Net surfer
- Sex on a surfboard

Mindegyik lényegében ananászból rumból meg jégerből áll, mindet szeretjük külön-külön is, és ezek szerint együtt még a szörfözésben is segítenek.

Hát ennyit mára, legközelebb a reptérről jelentkezünk...

5 megjegyzés:

  1. Jol hangzanak ezek a koktelok, fotozzatok le oket is! Na meg Kiss Norbit is ahogyan szorfozik, azt feltetlen szeretnem latni!Cssz the Rednose Surfing Reindeer:)

    VálaszTörlés
  2. Ahhoz, hogy norbit rávegyük a szörfözésre, valószínű elég nagy adag Surf Nazi-ra lesz szükség ;)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem csak felenk es batortalan, vegig kell itatni vele a fent emlitett koktellistat es egybol megjon a batorsaga:) Kar lenne kihagynia, vegulis nem mindennap jut el az ember Hawaii-ra... En meg nagyon kivancsi lennek a kepekre nem mellesleg!:)

    VálaszTörlés
  4. Elővettem néhai valszám tudásomat, és elkezdtem számolni, hogy mi a valószínűsége annak, hogy én szörfözzek. De annyira kis szám jöttek ki, hogy a számológépem meg se tudta jeleníteni, pedig belekalkuláltam négy liter Surf Nazi-t. Aztán elkezdtem feltételes valószínűséget számolni, hogy feltéve hogy mégis szörfözök, milyen valószínűséggel láthatod róla a képeket. És erre viszont negatív szám jött ki. Úgyhogy ne reménykedj :)

    VálaszTörlés
  5. Cut the crap Rednose. Harmatgyengek az erveid:)Kulonben is a remeny hal meg utoljara;)

    VálaszTörlés