2009. január 31., szombat

Breakfast at Tiffany`s



Nnnna!
Gyorsan irok, mert Eszkoeknal vagyunk Mount Kisco-ban, es megyunk tovabb nemsoka a Wes Point akademiat megnezni, meg aztan meglatogatjuk a Sing Sing-et. Ahol vagyunk az egy nagyon aranyos kis telepules egy orara eszakra Nyunyitol, egy megalloval Chappaqua utan, ahol -mint mindenki pontosan tudja, aki nem szatyorban el- lakik Bill Clinton. Meg gondolom a neje is.
Szoval ahogy irom ezt a post-ot, epp elkezdte jatszani a radio a Breakfast at Tiffany`s-t 1993-bol. Micsoda egybeeses! Fantasztikus, en mondom!
Szoval akkor kezdem az elejen: Reggel 3 fele Perecz is lelepett, osszepakoltam, leleptunk Ferihegyre, aztan irany BRU. Ott lett volna tobb mint masfel orank, de a sok biztonsagi szar miatt nem tudtunk venni semmit. Rohanas, 8,5 ora nagyon uncsi repules kovetkezett. Kellemes csalodas: a Malev gepen volt kaja, raadasul nagyon finom. Aztan mar a NY-i jaraton elkezdtuk nezni a cimben szereplo filmet, negyed ora mulva kaja, aztan folytattuk volna, de Dani gepe sosem kapcsolt be tobbe. Ezuton is uzeni a vilag minden notebookkal foglalkozo emberenek, hogy ******* ***** **** *************** ***** * * *****************!

Befagyott Atlanti-ocean

Aztan megerkeztunk, minden siman ment. Talalkoztunk egy csajjal, aki papucsban, mezitlam, ujatlan poloban cigizett kint a minusz 600ban. Miamibol jott, es ugy tunt, hogy volt benne annyi Slow, ami kitartott New York-ig. Na aztan irany a szallas, Milford Plaza:

Milford Plaza a Times Square-rol

Nem emlekszem mar micsinaltunk :( Asszem ettunk, aztan vasaroltunk talan? Hmmm. Jaa, Central Park, csuszkalas a befagyott tavon, sok mokus, stb.

Csuszkalas a tavon

Aztan el akartunk menni moziba, de inkabb visszamentunk a Hotelbe, ismet elkezdtuk nezni a filmet. Meg mindeg csak negyed oranal tartottunk. Aztan ahogy varni lehetett 17 percnel kb elaludtunk 19:40-kor, es ahogy varni lehetett, 4:45-kor felebredtunk :) Hajnalban aztan sikerult megnezni a filmet vegre :) Aztan talalkoztunk esztivel, irany a Roosewelt Island, lanofkaval:

Lanofka

Aztan lementunk vegre a Wall Street-re a Tiffany`s-hoz :) Ha valaki latta a filmet, tudja, hogy miert mentem be megkerdezni, hogy "Do you have anything under 10 dollars?" egy olyan helyen, ahol van egy learazott polc: "Jewels under $2.000" Mindenesetre a nocinek nagyon tetszett, es mondta hogy mar nem aruljak a telefon tarcsazot.

Aztan Bandiztunk, feltettunk a Esztit a vonatra, es egy kocsman keresztul irany haza! :)

Attilanak kell dolgoznia, ugyhogy szaladok.
Paaaa

2 megjegyzés:

  1. Nekem is beszart a laptopom. Ez vagy valami atok, vagy az elso jel, hogy ki vagyunk rugva :)

    VálaszTörlés